Liga 1

VIDEO+FOTO Reghe a rupt complexul Mediaş » Steaua a învins Gazul cu 3-0 şi e gata de Chelsea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 martie 2013

Steaua a cîştigat astăzi împotriva celor de la  Gaz Metan, scor 3-0,  în ultima partidă înaintea manşei tur cu Chelsea, din cadrul optimilor Europa League.

Click aici pentru fazele VIDEO!

"Roş-albaştrii" n-au neglijat deloc meciul cu Gaz Metan, iar Laurenţiu Reghecampf a ales să meargă pe mîna titularilor. Ca şi la meciul retur cu Ajax, Steaua a evoluat în sistemul 4-1-4-1 cu Pintilii rezervă. Nikolici a deschis scorul în minutul 33, după o pasă a lui Chipciu, dar seara putea să se strice pentru Steaua, după ce Tănase a văzut cartonaşul roşu cu un minut înainte de pauză.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

În repriza a doua, Reghe l-a sacrificat pe Nikolici, trimiţîndu-l pe teren pe Mihai Pintilii, pentru a întări linia de mijloc. Mutarea s-a dovedit cîştigătoarea, mijlocaşul reuşind să marcheze de două ori. Prima dată cu un şut de la marginea careului (72), iar apoi din penalty (88). Din minutul 88, oaspeţii au evoluat şi ei în "10", portarul Pleşca fiind eliminat după ce a oprit mingea cu mîna în afara careului.

Pentru Steaua a fost prima victoria în faţa Gazului după 3 ani. Urmează acum meciul cu Chelsea, prima manşă din optimile Europa League.

Echipele de start:
Steaua: Tătăruşanu - Rîpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu, Tănase - Nikolici
Rezerve: Stanca, Pintilii, Gardoş, Filip, Prepeliţă, Tatu, Iancu
Gaz Metan: Pleşca - Frăsinescu, Muth, Markovic, Buzean - Breeveld, Tahar - C. Petre, Lullaku, Eric - Bawab
Rezerve: Greab, Trtovac, Radovici, Drăghici, V. Negru, Fl. Dan, C. Gheorghe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.