Campionate

Străfulgerat! » Cassano a sărit să-l bată pe antrenorul Stramaccioni şi nu va juca pentru Inter la Catania

Primul diferend între Cassano și Stramaccioni s-a consumat pe 12 decembrie, la meciul cu Pescara, în care atacantul s-a înfuriat că a fost schimbat // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Precedat de o ceartă la antrenamentul de vineri al Interului, duelul fizic a fost împiedicat de intervenţia lui Stankovici şi a team-managerului Cordoba.

Week-end exploziv la Inter, înaintea deplasării de la Catania. Vestiarul echipei lui Chivu a sărit în aer vineri, cînd Cassano, 30 de ani, l-a ameninţat pe antrenorul Stramaccioni, cu doar 7 ani mai în vîrstă!

Şi puţin a lipsit să ajungă la o bătaie, scrie Gazzetta dello Sport, cei doi fiind despărţiţi de colegi, în frunte cu sîrbul Stankovici, şi de team-managerul Cordoba. Totul a plecat de la o ceartă în teren. Şi spiritele s-au inflamat, cuvintele aruncate au fost tot mai veninoase, iar conflictul s-a aprins în vestiar.

Spiritele s-au mai calmat ieri, şi datorită implicării preşedintelui Moratti. "Dacă îl suspendam, nu s-ar fi pregătit. În ultimele 7 meciuri a jucat mult şi am decis să-l menajez", a explicat Stramaccioni. Antonio s-a antrenat cu zîmbetul pe buze şi va reveni în lotul nerazzurrilor pentru meciul cu Tottenham din EL.

"A fost numai o discuţie, fără nici un contact fizic. Decizia de a nu-l convoca nu e o suspendare. Însă mă deranjează că episodul a ajuns în afara vestiarului" (Andrea Stramaccioni, antrenor Inter)

9 goluri şi 10 pase decisive a reuşit Cassano în toate competiţiile acestui sezon la Inter. Încă un gol, assist sau penalty scos îi aduce 200.000 de euro bonus

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.