Tenis

În finală » Continuă parcursul bun al lui Tecău şi al lui Mirnîi la Delray Beach

Mirnîi (stînga) și Tecău își doresc primul trofeu // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Horia Tecău şi Max Mirnîi s-au calificat în ultimul act al turneului de la Delray Beach, după ce au trecut ieri în semifinale de perechea Brunstrom/Klaasen.

Horia Tecău şi Max Mirnîi au revenit pe şinele bune. Perechea care a început să joace împreună din luna ianuarie a acestui an s-a calificat ieri în finala turneului de la Delray Beach, după ce a trecut în semifinale de perechea Johan Brunstrom/Raven Klaasen (Suedia/Africa de Sud) cu 7-6 (4), 6-3.

A fost o partidă care a durat 83 de minute şi în care Tecău şi Mirnîi au avut unele probleme în primul set, pe care l-au cîştigat la tie-break, apoi au reuşit să sigileze partida cu un 6-3 în partea a doua.

Horia şi Max sînt la a doua finală împreună, după ce cei doi reuşiseră să ajungă în ultimul act şi la Sydney la chiar primul turneu jucat împreună. Atunci au fost învinşi de fraţii Bryan. Apoi a urmat o perioadă în care Tecău şi Mirnîi nu prea aveau de ce să se bucure, eliminare în turul al doilea la Australian Open, înfrîngere în primul tur la Memphis.

În finala de azi, ei vor juca pentru titlu împotriva perechii cîştigătoare din partida James Blake/Jack Sock (SUA/SUA)-Dustin Brown/Christopher Kas (Ger/Ger).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.