Liga 1

VIDEO Deşert vişiniu » Campioana CFR a rămas fără victorie în 2013 după 0-1 cu Oţelul

Paraschiv a cîştigat duelul cu Sepsi.

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fără Grigoraş pe bancă, gălăţenii au dat lovitura aseară la Cluj.

Ambianţă dezolantă la duelul ultimelor două campioane. Puţină lume în tribune, puţine grade sub zero. Absenţa lui Cadu, suspendat 9 etape pentru că l-a desfigurat pe Milanov, s-a simţit din plin în defensiva clujenilor aseară. Veteranul Gabi Paraschiv a profitat de largheţea marcajului lui Rada şi a deschis repede scorul (7), finalizînd sub transversală centrarea de manual a lui Astafei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Prima ocazie la poarta lui Grahovac a venit din fază fixă. Ionuţ Rada, căpitan în premieră la CFR, a nimerit încheietura barelor dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri (18).

"Aripile" Deac şi Maah şi-au încercat şansa, dar şuturile lor nu au avut tăria necesară pentru a-l bate pe Grahovac. Repriza s-a încheiat în corul de fluierături al spectatorilor clujeni, nemulţumiţi de prestaţia favoriţilor.

Nimic după pauză
La reluare, feroviarii au alergat după egalare. Atacurile lor s-au oprit însă mai mereu la 20 de metri distanţă de poarta oaspeţilor. Gălăţenii s-au apărat exact, cu mici scăpări pe final de meci, cînd Godemeche a trimis puţin alături. Francezul s-a înfuriat şi a luat roşu înainte de final, adîncind criza din jocul feroviarilor, care au rămas fără gustul victoriei în 2013.

"Mă bucur că Petre Grigoraş va prelua o echipă cu moral bun după această victorie. De luni, va fi prezent la antrenament" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

"S-a rezolvat totul, voi semna zilele acestea contractul. Sper să nu se supere Balaur pe mine pentru acest lucru" (Petre Grigoraş)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Clujenii au avut penalty
În minutul 65 al meciului, feroviarii au solicitat o lovitură de la 11 metri pentru un henţ la Ljubinkovici. Weldon a vrut să trimită în centrul careului, dar mingea l-a lovit în mînă pe jucătorul Oţelului. Centralul Sebastian Colţescu nu a sancţionat infracţiunea spre nemulţumirea gazdelor care au protestat vehement. Faza s-a petrecut în apropierea tuşierului Sebastian Gheorghe, care a ţinut fanionul jos.

INBOX
- Pînă aseară trecuseră 314 zile de la ultima apariţie a lui Liviu Ganea în tricoul CFR-ului
- Petre Grigoraş a semnat în cele din urmă contractul cu Oţelul, iar de astăzi va conduce antrenamentele gălăţenilor. Tehnicianul nu a fost aseară la Cluj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.