Liga 1

Cum i-a motivat Ţălnar pe dinamovişti la pauză: ”Daţi drumul la cîini că ne facem de ocară!”

Țălnar a reacționat calm la declarațiile rapidiștilor care spun că Dinamo a cîștigat dintr-o singură ocazie: "Să privească atent cifrele meciului și să fie corecți cu ei înșiși!"

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ţălnar a dezvăluit ieri care a fost cheia succesului din Grant: ”a intrat în jucători la pauză”, ca stimulent, apoi i-a luat la sentiment.

Derby-ul Rapid - Dinamo, 0-1, a fost decis după pauză, "cîinii" trecîndu-şi în cont nu doar reuşita victoriei, semnată de Dănciulescu (65), dar şi controlul partidei. La pauză, în vestiar, Cornel Ţălnar s-a răstit la propriii elevi. "Înainte, nu le-am pus vreun film stimulativ, le-am zis doar că trebuie să batem dacă vrem să mai vedem Europa la vară. La pauză, le-am spus de toate, din tot dicţionarul, iar băieţii au controlat jocul şi-au cîştigat. Uneori, mai dai şi cu biciul, nu doar cu vorba bună", a comentat tehnicianul de 55 de ani.

Care a fost discursul "Ţînţarului" în vestiarul din Grant? "«Daţi drumul la cîini, altfel ne facem de ocară pe-aici! Ar fi păcat, stricăm atmosfera. Eu simt că putem termina campionatul pe locul 3, dar trebuie să învingem la Rapid. N-o să putem dormi toată săptămîna dacă nu batem aici, o să ne gîndim ce şansă am avut şi n-am fructificat-o». Atît le-am spus", a mai zis Ţălnar. Plus cîteva ţipete şi gesticulări, au completat fotbaliştii.

"Rapidiştii au crezut că ne dau cu galeria în cap, tot respectul pentru fanii lor. Dar ai mei şi-au dat seama că nu joacă doar pentru ei, ci şi pentru «fiarele» în alb şi roşu din tribune şi pentru cei care iubesc derby-urile României. Am început să încropim o trupă frumoasă la Dinamo, dacă vom avea linişte, o să fie o primăvară caldă şi senină", a mai declarat antrenorul din Ştefan cel Mare.

"Nu trebuie să fii manechin pentru a ajunge antrenor la Dinamo. S-a dovedit că Ţălnar are faţă de această echipă" (Vasile Turcu, fost acţionar Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.