Liga 1

UPDATE Acuzat că a plecat de la Rapid cu tot cu automobilul clubului, Zotta se apără: "Maşina stă degeaba, veniţi s-o ridicaţi!"

Zotta nu a putut fi contactat ieri pentru a-și spune punctul de vedere

Articol de Cristian Prisacariu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE Constantin Zotta a reacţionat în urma materialului publicat azi de Gazetă şi le-a transmis un mesaj celor din Grant:

"Eu am vorbit de mai multe ori cu cei de la Rapid şi i-am informat că pot veni oricînd să ia maşina. Pot ridica maşina în orice moment, ei ştiu de unde! Nu ştiu de ce nu au făcut-o pînă acum şi nu ştiu de ce au dat această declaraţie.

Eu nu circul cu respectivul automobil. E o mizerie ce au declarat. Nu circul cu maşinile clubului, am maşina mea. Oricum, acel contract a fost adus la clubul Rapid de subsemnatul. Am adus la club 22 de maşini într-o perioadă grea pentru a putea fi folosite de jucători, staff-ul tehnic şi administrativ. Nu înţeleg demersul ăsta sub protecţia anonimatului de a arunca noroi în cineva care chiar nu merită asta".

______________________________

Zotta nu le mai răspunde la telefon foştilor colegi din Grant, după ce a refuzat să returneze automobilul primit de la sponsorul echipei.

Ex-preşedinte executiv al Rapidului, Constantin Zotta e de negăsit de către partenerul auto al clubului din Grant. În luna octombrie a anului trecut, Zotta a primit un Ford din partea BDT, dar după ce şi-a dat demisia, el nu le mai răspunde la telefon foştilor colegi.

"Domnul Zotta e pur şi simplu de negăsit! Apare pe la emisiuni la televizor, dar nouă nu ne mai răspunde la telefon, ne ignoră complet. Dacă avea de luat bani răspundea sută la sută. Acum, cînd trebuie să returneze maşina primită gratuit de la club, nici nu se chinuie să ne răspundă pentru a lămuri situaţia", a dezvăluit sursă Gazetei.

"Modelul" Şumudică
Zotta nu e primul oficial al Rapidului care, după ce a demisionat, a plecat cu bunurile clubului. Marius Şumudică a fost acuzat şi el că a dispărut cu două laptopuri, o imprimantă şi mai multe aparate de măsurat tensiunea jucătorilor la efort, în valoare totală de 2.000 de euro. În plus, imediat după plecarea acestuia a dispărut şi un soft special pentru testarea fotbaliştilor, care valora 10.000 de euro, tot Şumi fiind cel vizat.

400 de milioane de lei vechi e amenda pe care Jandarmeria a aplicat-o clubului Rapid după spectacolul pirotehnic de la derby-ul cu Dinamo, 0-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.