Campionate

VIDEO De unde vin supergolurile lui Suarez din lovituri libere: "M-am antrenat mult, acum sînt mai bun ca Gerrard"

Foto: Liverpoolfc.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 March 2013

Luis Suarez este cel mai bun marcator în Premier League, dar a impresionat în acest sezon şi cu mai multe goluri din lovituri libere.

Uruguayanul a înscris de 5 ori prin acest procedeu, două chiar săptămîna trecută, iar atacantul a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului în care a vorbit despre execuţiile sale: "Exersez mult pentru că este o abilitate pe care nu prea o stăpîneam şi am lucrat mai mult din acest punct de vedere.

VIDEO cu supergolul din meciul cu Zenit

Cred că aveam nevoie doar de antrenament şi poţi învăţa de la jucători de clasă ca Steven Gerrard, doar dacă te uiţi cum loveşte mingea. Desigur, sînt şi jucători din trecut, te ajută. Te antrenezi mai mult şi ai mult mai multă încredere. De asemenea, un plus este şi atunci cînd colegii te încurajează să şutezi.

VIDEO din meciul cu Wigan

Fiecare jucător are o anumită tehnică atunci cînd execută lovituri libere. Dar trebuie să fii atent la zid, la portar, la poziţia din care baţi. Steven a bătut loviturile libere foarte mulţi ani, dar acum cred că îşi dă seama că sînt unul sau doi colegi care execută mai bine, şi eu printre ei. Acum bat mai bine decît el", a spus Suarez.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.