Liga Campionilor

Şi englezii au bişniţarii lor » În jurul stadionului "Old Trafford" roiesc oamenii care vînd bilete la suprapreţ

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 martie 2013

Partida dintre Manchester United şi Real Madrid a devenit un fel de Steaua - Chelsea pentru englezi. Şi în Anglia se vînd bilete la suprapreţ la foc automat.

Dacă pe site-uri ca viagogo.com şi ticket4football.com preţurile pentru un bilet normal la acest meci au ajuns chiar şi la 1000 de lire, şi fanii au ajuns să îşi vîndă biletele, anunţă dailymail.co.uk.

Unii suporteri îşi dau biletele pentru 750 de lire sterline, însă de mirare este faptul că aceste bilete se vînd chiar şi la preţurile acestea ca pîinea caldă.

Sportsmail a aflat că, pentru fanii care au venit la Madrid pentru a vedea echipa lui Jose Mourinho, un bilet ajunge să coste peste 800 de lire la piaţa neagră.

Spre deosebire de ceea ce se întîmplă la Bucureşti, poliţia din Manchester a reuşit un număr record de arestări, însă cei mai mulţi sînt aşteptaţi să vîndă în această seară în jurul stadionului, aşa cum au făcut la multe alte meciuri în alţi ani.

Un reporter de la New York Times a povestit ceea ce a văzut atunci cînd a plecat de la conferinţa de presă la care Mourinho a spus că "lumea se va opri atunci cînd se vor duela două dintre cele mai mari echipe ale planetei".

Reporterul a spus cum a surprins un om care vindea bilete cu preţuri de 500 sau 600 de lire la partida din această seară, lucruri care se întîmplă la toate meciurile atunci cînd e de aşteptat să se joace cu casa închisă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.