Liga 1

Zotta a recunoscut că nu a returnat Fordul primit de la club: "Maşina e la mine, să vină s-o ia!"

Zotta nu mai activează la Rapid din ianuarie

Articol de Cătălin Barzaghideanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce Gazeta de ieri a dezvăluit că Constantin Zotta a plecat din Giuleşti cu tot cu maşina primită de la partenerul auto al clubului, BDT, fostul preşedinte a reacţionat.

"E corect ce-aţi scris în ziar! Maşina Rapidului e la mine, dar nu merg cu ea. E în garaj, n-a venit nimeni s-o ia! Am vorbit de mai multe ori cu cei de la club şi i-am informat că pot veni oricînd s-o recupereze. Pot ridica maşina în orice moment, ei ştiu de unde! Nu ştiu de ce nu au făcut-o pînă acum. Eu nu circul cu respectivul automobil. Nu circul cu maşinile clubului, am maşina mea", a spus Zotta ieri dimineaţă după ce a sunat pe unul dintre telefoanele fixe ale redacţiei!

Apoi a continuat: "Acel contract a fost adus la Rapid de subsemnatul. Am adus la club 22 de maşini într-o perioadă grea". Oficialii din Grant i-au dat replica: "Zotta minte! Să returneze automobilul şi terminăm scandalul. Ce, Rapid a devenit firmă de taxi, ca să avem 22 de maşini?!".

Rapid-Petrolul cu spectatori
Comisia de Disciplină a decis ieri să nu suspende terenul Rapidului în urma torţelor aruncate pe gazon la derby-ul cu Dinamo, 0-1, ci doar să-i amendeze pe giuleşteni cu suma de 400 de milioane de lei vechi. Astfel, partida cu Petrolul, de sîmbătă, se va disputa cu spectatori în tribune.

Reacţii pe GSP.RO

"Urmează carpeta cu «Răpirea din Serai» de pe perete, bibeloul în formă de peşte, mileul de pe televizor, toate furate din sala de trofee a clubului. Cu alea pleacă Rada în curînd" (steaua1986forever)

"Să-l trimită pe Gino Iorgulescu pe post de recuperator!" :) (steaua.liberă)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.