Altele

Puci în bazin » Protest la naţionala de Polo a României

Echipa de polo a României, singura prezentă la JO de la Londra // Foto: Cristi Preda

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Componenţii "naţionalei" României, prezenţi la Jocurile Olimpice de la Londra, au anunţat că nu se mai prezintă la lot pînă cînd situaţia lui Radu Cosmin nu va fi rezolvată.

Căpitanul "naţionalei" României, Radu Cosmin, unul dintre cei mai buni centri din lume, a anunţat, imediat după revenirea lui Vlad Hagiu pe banca tehnică a României, că nu va mai răspunde convocărilor venite de la echipa reprezentativă!

Jucătorul de la Mladost Zagreb a fost mîhnit, se pare, de felul cum a fost ales antrenorul "naţionalei". Tehnicienii şi-au trimis scrisori de intenţie la federaţie, iar Biroul Federal a ales cîştigătorul.

România a jucat în Liga Mondială, contra Italiei, Rusiei şi Ungariei fără Radu Cosmin. La fel şi în turneul amical de la Kecskemet (Ungaria).

Şi-au trimis hîrtii că nu mai vin
Imediat după acest turneu, componenţii "naţionalei" României au avut o discuţie privată şi au decis: nu ne mai prezentăm la lot pînă cînd nu va veni şi Radu Cosmin. "Sîntem solidari cu el. Toţi băieţii care au fost la Jocurile Olimpice de la Londra am trimis hîrtii la federaţie prin care am anunţat acest lucru", a declarat unul dintre componenţii reprezentativei.

Cine joacă în Liga Mondială
Următoarea acţiune a echipei naţionale e dubla din Liga Mondială, contra Rusiei, pe 27 martie, şi contra Italiei, pe 30 martie, ambele pe teren propriu. Rămîne de văzut pe cine va putea conta Vlad Hagiu dacă Stoenescu, Negrean, Iosep, Buşilă, Matei, Chioveanu, Ghiban, Georgescu, Goanţă nu vor răspunde convocărilor.

"Nu ştiu cum să rezolv problema!"
Anatolie Grinţescu, preşedintele FR Polo, a recunoscut situaţia complicată de la echipa naţională. "Nu ştiu ce să fac. Cosmin Radu să ne spună de ce refuză să vină la lot. Sper ca o dată cu trecerea timpului să soluţionăm acest diferend", a declarat Grinţescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.