Liga Campionilor

Mourinho, ca niciodată » Portughezul recunoaşte că nu merita victoria cu United: "Cei mai buni au pierdut"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Realului a lăsat orgoliul deoparte şi a admis că echipa a jucat slab, fiind ajutată să se califice de o eroare de arbitraj.

La final l-a îmbrăţişat pe Sir Alex Ferguson ca şi cum ar fi vrut să-i ceară scuze. Iar în faţa jurnaliştilor a recunoscut: "Independent de deciziile din teren, echipa mai bună a pierdut în seara asta. Nu meritam victoria, dar ăsta-i fotbalul".

Apoi a detaliat: "Cînd portarul tău e cel mai bun de pe teren şi în condiţiile în care am jucat 11 contra 10 înseamnă că n-am fost în stare să ţinem mingea". Antrenorul Realului a vorbit şi despre eliminarea lui Nani, pentru lovirea lui Higuain.

"Ferguson trebuie să simtă exact acelaşi lucru pe care l-am trăit eu acum doi ani, la eliminarea lui Pepe. În acea situaţie a fost o simulare, iar la faza de acum, o decizie pentru un contact dur, pe care arbitrul îl putea soluţiona cu un cartonaş galben", a declarat Jose.

Pepe a fost eliminat cu "roşu" direct în semifinala din 2011 a Ligii, cu Barcelona (0-2), în urma unui fault la Dani Alves.

7 victorii are Mourinho în 16 dueluri cu Ferguson. Managerul scoţian l-a învins pe portughez doar de două ori, în ambele situaţii după prelungiri şi mereu pe Old Trafford

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.