Steaua - Chelsea

O zi pînă la Chelsea » Patru mari pericole pentru Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 March 2013

Chelsea este favorită în "dubla" cu Steaua din optimile Europa League, beneficiind şi de aportul a mai multor jucători din topul mondial.

De la Steaua, Vlad Chiricheş este cel mai apreciat jucător şi principalul produs de export al echipei, iar Gigi Becali doreşte 15 milioane de euro pentru un transfer. Chiar fundaşul român a prefaţat meciul cu Chelsea de mîine seară şi a prezentat care sînt cele mai mari pericole pentru roş-albaştri: "Chelsea este o forţă a Europei, se ştie acest lucru. Trebuie să avem grijă la Torres, Hazard, Oscar şi Mata, sînt cei mai buni jucători, sînt foarte periculoşi", a spus Chiricheş înaintea confruntării cu Chelsea.

Chelsea a plătit peste 150 de milioane de euro pentru transferurile celor 4 mari jucători! Torres a costat 58.500.000 de euro, iar Hazard a fost transferul de top din vara trecută, cu 40 de milioane de euro. Ceva mai ieftini au fost Oscar, venit pentru 32 de milioane de la Internacional şi Mata, transferat în 2011 pentru 27 de milioane de euro.

Steaua - Chelsea se va disputa mîine seară, în direct pe Digisport, Dolcesport, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO de la ora 20:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.