Liga 2

Şiman s-a enervat şi le-a interzis accesul jucătorilor în Regie: ”Nu mai lăsaţi tîlharii în vestiar!”

"Studenții" nu vor mai avea voie nici la vestiarele din Regie

Articol de Mădălin Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şiman s-a enervat că "studenţii" au povestit situaţia în care se află, le interzice să se mai schimbe în cabinele din Regie şi încearcă să amîne meciul cu Farul din prima etapă a returului.

La Sportul, jucătorii au devenit duşmanii patronului. Fotbaliştii au mers ieri în Regie, cum procedaseră şi zilele trecute, să se antreneze deşi n-au nici antrenor, nici medic, nici apă să se spele. Vasile Şiman a apărut şi el, enervat că în Gazeta de ieri fusese prezentată situaţia incredibilă în care se află liderul din Seria B1.

Ca să se răzbune pe Varga şi compania, finanţatorul le închide vestiarele! "Să nu-i mai lăsaţi pe tîlharii ăştia să intre în cabină!", le-a strigat Şiman angajaţilor care se ocupă de arena din Regie. "Mergem în continuare la stadion să ne antrenăm singuri, doar că o să ne echipăm în faţa vestiarelor, în aer liber", plănuiesc jucătorii.

Majoritatea au memorii depuse, doar că litigiile lor se judecă de luni de zile, timp în care nu au mai fost plătiţi. Disperat că nu reuşea să scape de contractul cu Sportul deşi nu-şi luase banii, Costin Curelea a mers la Mircea Sandu acum două luni. I-a arătat documentele şi preşedintele FRF i-a dat dreptate atacantului, doar că de atunci situaţia lui nu s-a schimbat.

"Comisia foloseşte toate pretextele ca să amîne judecarea memoriilor noastre. Nu e posibil să se judece 9 luni fără să se decidă nimic!" (Fotbalist la Sportul, sub protecţia anonimatului)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.