Liga Campionilor

VIDEO Ce-a fost în sufletul lui Ronaldo » ”Am avut un sentiment straniu în cele două partide, ca şi cum îmi doream, dar nu puteam”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 martie 2013

Partida de aseară de pe Old Trafford dintre Manchester United şi Real Madrid a fost una specială pentru Ronaldo. Madrilenii au învins cu 2-1 şi s-au calificat în sferturi, Ronaldo a marcat golul victoriei, dar nu s-a bucurat pentru reuşită.

”Nu am făcut-o din respect, ci din dragoste faţă de oamenii care mi-au fost alături în toţi aceşti ani. Sînt sentimente care nu se uită”, a declarat Cristiano după meci. 

Ronaldo a recunoscut că întoarcerea pe Old Trafford nu a fost una uşoară pentru el. ”Pentru primă dată în cariera mea atmosfera m-a depăşit. Nu m-am simţit comod, au fost prea multe sentimente, ovaţiile de la începutul partidei...”, s-a confesat portughezul.

Atacantul Realului a explicat şi cum a trăit "dubla" cu Manchester: ”Am avut un sentiment straniu în cele două partide, ca şi cum îmi doream, dar nu puteam, pentru că sînt şase ani în care am jucat aici. E acelaşi lucru ca şi cum aş juca într-o zi contra Madridului”, a declarat Ronaldo, conform Marca.

”Sînt fericit că am trecut mai departe, dar sînt trist pentru Manchester, meritau mai mult. E o casă unde am petrecut şase ani. Niciodată nu voi uita. Trebuie să mulţumesc fanilor lui Manchester. M-au făcut foarte fericit”, a comentat Cristiano după meci pentru canalul portughez TVI.

Cristiano Ronaldo a postat astăzi pe Twitter o poză în care le cere scuze fanilor lui United după gol, alături de mesajul: ”Vă mulţumesc pentru primirea incredibilă. Sînt mulţumit că am cîştigat, dar trist pentru Manchester United”.

Ai aici VIDEO cu rezumatul partidei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.