Steaua - Chelsea

FOTO Chelsea respectă fanii! » Supervedetele englezilor n-au refuzat nici o solicitare pentru poze şi autografe

+3 Foto
După terminarea antrenamentului de pe Național Arena, Terry a făcut poze cu fanii prezenți la stadion Foto: Mircea Roșca

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii londonezi i-au şocat pe români datorită generozităţii arătate fanilor prezenţi la Bucureşti pentru meciul cu Steaua


Cech, Lampard, Terry sau Torres. Sînt doar cîteva din supervedetele lui Chelsea care au făcut deplasarea în România pentru meciul de aseară cu Steaua.

Click aici pentru VIDEO+FOTO!

Încă de la antrenamentul oficial de miercuri seară, de pe Arena Naţională, jucătorii au fost solicitaţi pentru poze şi autografe. Reacţia acestora a fost una la care nimeni nu s-a aşteptat. N-au refuzat nici un fan care le-a cerut vreo poză sau vreun autograf, chiar dacă unele fotografii n-au ieşit din prima. "O repetăm pînă iese, stai liniştit", i-a spus, zîmbind, Lampard unui fan! Mai mult, la finalul şedinţei de pregătire, care a durat o oră, jucătorii au rămas mai mult de jumătate de ceas pentru a face poze cu suporterii aflaţi în interiorul stadionului. Au semnat tricouri, mingi şi chiar au dat autografe pe piele. Acelaşi tratament l-au primit şi fanii care au mers, ieri dimineaţă, în parcul Izvor atunci cînd jucătorii au făcut plimbarea înaintea meciului. O fană chiar l-a rugat pe Ashley Cole să-i facă o poză cu Lampard! Amuzat, fundaşul a rîs şi nu a refuzat-o pe suportera londonezilor.

Prin comparaţie, la calificarea în "optimi", după ce-au eliminat-o pe Ajax, mai mulţi jucători ai Stelei au făcut glume la adresa fanilor şi a jurnaliştilor prezenţi la stadionul Naţional.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.