Liga 1

Primul plecat » Scutaru s-a săturat să fie rezervă la Dinamo

Articol de Gabi Cîrjaliu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul central se va despărţi de Dinamo în vară în condiţiile în care nu primeşte nici o şansă la prima echipă


Dinamo are doar patru fundaşi centrali de meserie în lot, Dragoş Grigore, Srgian Luchin, Alexandru Tudose şi Cristi Scutaru, însă doar primii doi joacă în mod constant. Tudose e în urmă cu pregătirea, iar Scutaru nu face parte din planurile clubului. Cristi Scutaru va fi primul plecat la finalul sezonului, nemulţumit fiind de statutul său de eternă rezervă.

Pînă acum, în acest sezon, a bifat doar patru prezenţe în Liga 1 pentru Dinamo, ultima datînd de la remiza obţinută contra Iaşiului (1-1), în decembrie 2012. "Faptul că nu prinde echipa nu ţine neapărat de forma sa sportivă, ci şi de un diferend avut cu conducerea clubului", susţin surse din cadrul echipei. Vara trecută, cînd a semnat cu Dinamo, lui Scutaru i s-a promis că va primi 20.000 de euro la semnătură, însă a încasat doar 5.000 de euro din bonus.

În această iarnă, stoperul a fost băgat în şedinţă de şefi, care, invocînd problemele financiare prin care trece Dinamo, i-au solicitat să renunţe fie la suma de 15.000 de euro pe care o mai are de primit de la semnătură, fie să i se diminueze salariul de 7.000 de euro lunar, cu 2.000 de euro! Stoperul de 25 de ani a refuzat, la fel au făcut şi şefii în momentul în care Gheorghe Hagi l-a dorit la Viitorul Constanţa, în pauza de iarnă.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristi Scutaru, conform site-ului transfermarkt.de

39 de meciuri a jucat Scutaru în Liga 1 în întreaga sa carieră, reuşind să înscrie de două ori

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.