Liga 1

Tichete unice » Fanii Universităţii cumpără bilete cu 5 lei pentru un meci la care le este interzis accesul

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La partida cu CS Severin, de luni, pot asista doar femeile şi copiii sub 14 ani


U Cluj va pune în vînzare bilete pentru meciul cu CS Severin de luni seara, chiar dacă LPF a suspendat stadionul "Cluj Arena" pentru două etape, în urma incidentelor de la meciul cu Steaua. Ideea a aparţinut Asociaţiei Suporterilor "Şepcile Roşii" 1919, care doreşte astfel să-şi ajute financiar favoriţii ajunşi în insolvenţă. "Biletele de solidaritate" costă 5 lei, iar doritorii le pot achiziţiona de la sediul clubului sau de la magazinul oficial al echipei aflat în mall-ul din cartierul Gheorgheni.

Femeile şi copiii au acces pe stadion
La partida cu Steaua (0-1), un spectator, care s-a declarat susţinător al roş-albaştrilor, a pătruns pe gazon în timpul jocului. În plus, în peluza "şepcilor roşii" s-a iscat o bătaie generală între forţele de ordine şi fani din cauza materialelor pirotehnice ce au împînzit sectorul rezervat galeriei clujene.

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat-o pe Universitatea cu disputarea a două partide de pe teren propriu fără spectatori şi cu o amendă de 40.000 de lei. După apelul făcut de clujeni, Liga a permis accesul gratuit al femeilor şi copiilor sub 14 ani la partida cu CS Severin.


Pătraşcu şi-a reziliat contractul
După mai multe runde de negocieri, mijlocaşul Bogdan Pătraşcu şi-a reziliat în cele din urmă contractul cu U Cluj. Administratorul judiciar ce se ocupă de reorganizarea juridică a clubului clujean i-a propus jucătorului o diminuare salarială, însă acesta a refuzat. În situaţia lui Pătraşcu se află şi alţi doi jucători, fundaşul Paraskevas Christou şi mijlocaşul Georgian Tobă. Cei doi se judecă cu U la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, cazul lor avînd termen miercurea viitoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.