Steaua - Chelsea

Meci perfect: "Nu am făcut nici o greşeală!" » Condiţia lui Reghe pentru ca Steaua să se califice în sferturi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 March 2013

Reghecampf consideră că Steaua a meritat victoria cu Chelsea, dar a anunţat că roş-albaştrii trebuie să marcheze şi în retur pentru a spera la calificare.

Reghe spune că Steaua nu a greşit deloc în meciul cu englezii: "Ştiam foarte bine unde ne vor pune probleme, am meritat această victorie. Pe noi ne-a interesat foarte mult să nu primim gol. Jocul a fost de această natură şi ne-am retras pentru că ei jucau cu mingi lungi. Ei nu au făcut un efort foarte mare pentru că au mare valoare. Am urmărit foarte multe meciuri ale lui Chelsea, ştiam exact ce ne aştepta, că vor profita la fiecare greşeală a noastră. Din fericire, nu am făcut nici o greşeală. Pentru palmares este o victorie foarte mare, dar meciul decisiv e la Londra"

Tehnicianul stelist nu a mai pus nici un film motivaţional, cum a procedat împotriva lui Ajax: "Nu am pus nici un filmuleţ astăzi, nu erau motive pentru aşa ceva. Le-am amintit cît de mult ne-am pregătit pentru acest meci şi rezultatele s-au văzut. Nu aveam de ce să ne fie teamă, sînt jucători ca şi ai noştri, valoarea individuală nu mai contează de foarte multe ori"

Reghe a anunţat că Steaua trebuie să marcheze şi în Anglia: "Trebuie să marcăm şi la Londra dacă vrem să ne calificăm. Vom încerca să-i surprindem şi să avem o posesie foarte bună, aşa cum facem de fiecare dată", a spus Reghecampf la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.