Liga 1

Jucătorii din Ştefan cel Mare fac un ultim apel la suporteri: "Dinamo are nevoie de voi!"

Roș-albii s-au săturat să dispute meciurile de acasă în compania cîtorva sute de fani

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Elevii lui Ţălnar au filmat un clip prin care îi roagă pe fani să vină în număr cît mai mare la meciul cu Concordia. Pînă aseară se vînduseră 1.500 de bilete.

Roş-albii nu mai ştiu cum să facă să-şi atragă susţinătorii la partidele de pe teren propriu. Starea degradată în care se află arena din Ştefan cel Mare nu reprezintă un magnet care să atragă suporterii.

Intrare liberă la Dinamo - Chiajna pentru femei şi copii: "Suflarea dinamovistă trebuie să strîngă rîndurile"

Aşa se face că în partidele disputate acasă pe acest stadion, în prima parte a campionatului, asistenţa maximă a fost de 3.000 de oameni, cu Petrolul, 2-1, iar cea mai mică a fost cu Voinţa Sibiu, 2-1, în Cupa României, 500 de spectatori!

Jucătorii vor să profite de startul perfect din 2013, două succese din tot atîtea partide, şi îi îndeamnă pe ultraşi să vină în număr mare în tribune, luni, cu Concordia Chiajna.

Cristian Bălgrădean, Cosmin Matei, Alexandru Curtean şi Srgian Luchin au filmat un clip, pe care-l puteţi urmări aici, în care îşi roagă susţinătorii să vină în număr cît mai mare pentru a-i ajuta să obţină o nouă victorie ce ar mări şansele calificării în cupele europene:

- Bălgrădean: "Sînteţi cea mai frumoasă galerie. Veniţi acasă, ne vedem pe stadion! Vrem să fiţi alături de noi!"
- Matei: "Fiţi alături de noi! Împreună sîntem mai puternici"
- Luchin: "Vă aşteptăm la stadion, veniţi alături de noi! Numai împreună putem reuşi, Dinamo are nevoie de voi!"
- Curtean: "Echipa are nevoie de voi! Împreună sîntem mai puternici"

Rezultatul? Pînă aseară, se vînduseră 1.500 de bilete online, cărora li se vor alătura, probabil, şi cei aproximativ 1.200 de abonaţi. Roş-albii sînt încrezători că vor aduna cel puţin 6.000 de suflete la partida de luni.

De azi, de la ora 11:00, tichetele se vor putea procura de la casele arenei din Ştefan cel Mare pînă luni, la ora meciului. Preţurile: 3 lei - peluze, 10 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I, 30 lei - tribuna 0 şi 50 lei - tribuna VIP.

"Cu un stadion plin, cresc şansele să batem Chiajna şi să ne apropiem de podium" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI:

Alexe a scos-o pe Mery în oraş
Aseară, cu ocazia Zilei Femeii, Marius Alexe a scos-o în oraş pe Mery Mihaela Stancu, tînăra ce-a cîştigat un concurs pe facebook pentru o cină cu "decarul" dinamovist. Atacantul a fost galant, a fost acasă la Mery, i-a adus un buchet de flori, a dus-o la un restaurant din Băneasa, "Studio 80", acolo cei doi cinînd şi discutînd despre echipa de suflet a ambilor. Nu au servit băuturi alcoolice, fiindcă Alexe era cu maşina, tînăra întrucît a mărturisit că mai avea programată o ieşire în oraş, "cu fetele, de ziua noastră".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.