Liga 1

Italian pe stînga » Un fost elev al lui Bergodi e propus să revitalizeze apărarea roş-albilor

Rullo a jucat cel mai mult în Serie A cu Lecce, în perioada 2003-2007

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorii ”cîinilor” s-au decis să-l achiziţioneze pe Erminio Rullo, 29 de ani, fără angajament de vara trecută.

Dinamo caută în continuare fundaş stînga. Staff-ul lui Ţălnar a verificat diverse variante, iar ultima la care a ajuns este din Italia. Un fotbalist cu 82 de meciuri în Serie A, 83 de partide în Serie B şi 7 în Coppa Italia. Este vorba despre Erminio Rullo, 29 de ani, un fundaş stînga de 1,79 de metri, liber de contract din iunie anul trecut, cînd s-a despărţit de Modena, unde l-a avut antrenor pe Cristiano Bergodi şi coleg pe Ovidiu Petre.

Peninsularul a mai fost în cariera lui la Inter Primavera, la Lecce, la Napoli, la Triestina şi la Modena. Ultimul său meci oficial datează din 20 mai 2012. "S-a certat cu cei de la Modena, apoi a avut ceva probleme. Însă e un fotbalist bun, l-am văzut pe dvd-uri, am primit semnale pozitive de la cei ce-l cunosc, nu-i scump, mai rămîne doar ca şefii să-şi dea acordul pentru transfer", au comentat tehnicienii din Ştefan cel Mare.

În afara lui Rullo, Dinamo mai studiază alte două soluţii din străinătate pentru postul de fundaş stînga, un brazilian şi un sîrb. Însă Rullo este în pole-position pentru transfer, cel puţin în acest moment.

15 meciuri, mai exact 998 de minute, a bifat Rullo campionatul trecut pentru Modena în Serie B

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.