Diverse

Se însoară Sergio Ramos? » Pilar Rubio are planuri de nuntă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 martie 2013

Relaţia dintre Sergio Ramos şi prezentatoarea Pilar Rubio trece printr-un moment foarte bun. Discret în relaţiile sale anterioare, fotbalistul Madridului dă frîu liber sentimentelor de această dată.

Ramos şi Pilar au făcut de curînd o scurtă escapadă la Londra, informează bolarosa.com. Jucătorul Realului postează des poze alături de iubita sa, lucru care nu s-a întîmplat în fosta sa relaţie, cu jurnalista Lara Alvarez.

După meciul cu Barcelona din campionat, Sergio Ramos i-a dedicat reuşia iubitei sale printr-un mesaj pe Twitter. ”Golul este pentru familia şi iubita mea, Pilar Rubio, cei care sînt mereu lîngă mine” a postat fundaşul pe reţeaua de socializare.

Recent, prezentatoarea tv a postat pe aceeaşi reţea de socializare un mesaj care lasă loc de multe interpretări. ”Am chef să-l intervievez pe Lorenzo Caprile...Vouă ce v-ar plăcea să-l întreb?”. Lorenzo Caprile este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de rochii de mireasă din Spania. De asemenea, Pilar Rubio a declarat la revenirea sa la postul ”La Sexta” că ”cel mai frumos lucru este să fii îndrăgostit”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.