Steaua - Chelsea

Salt spectaculos la pariuri! » Ce cotă are Steaua să ia Europa League!

Evoluția lui Chipciu și compania au determinat casele de pariuri să modifice spectaculos cotele Stelei

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victoria roş-albaştrilor cu 1-0 în faţa deţinătoarei trofeului Ligii Campionilor a modificat semnificativ cotele caselor de pariuri.

Casele de pariuri au schimbat imediat cotele pentru cîştigarea trofeului Europa League din acest an după ce Rusescu a marcat în poarta lui Cech pe Arena Naţională. Dacă, iniţial, Steaua avea cele mai mici şanse şi, implicit, cea mai mare cotă pentru a triumfa în finala din mai de pe Amsterdam ArenA, cota 125.00, acum situaţia s-a schimbat radical.

Steliştii au urcat patru poziţii în clasament, în faţa lui Bordeaux, Inter, Plzen şi Stuttgart, iar cota pentru a cîştiga finala a ajuns la 41.00! După victoria cu 1-0 în faţa lui Chelsea, Steaua a părăsit ultima poziţie, locul acesteia fiind luat de echipa lui Alexandru Maxim, Stuttgart, cota 151.00, echipă ce a pierdut cu 0-2 contra lui Lazio. Nici Chelsea nu se mai poate mîndri cu prima şansă la cîştigarea trofeului. După victoria cu 3-0 a lui Tottenham în faţa lui Inter, englezii au devenit principalii favoriţi pentru adjudecarea trofeului, cota 4.50.

Conform bookmakerilor, şi cotele pentru calificare s-au modificat după victoria de la Bucureşti. Dacă premergător turului, roş-albaştrii aveau cota 5.00 la calificare, acum aceasta a scăzut la 2.20. Chelsea primeşte cota 1.67 pentru accederea în faza următoare, în creştere semnificativă de la 1.13, cît era joi. Victoria londonezilor este de 1.36, în timp ce cea a Stelei a ajuns la 8.50.

10.00 era cota la casele de pariuri pentru 1-0 scor corect la Steaua - Chelsea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.