Campionate

Anunţ cu lacrimi în ochi » Un fundaş al Benficăi se retrage la 23 de ani din cauza problemelor cardiace

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 March 2013

Fotbalistul Benficăi Lisabona, Fabio Faria, a fost nevoit să-şi anunţe retragerea din fotbal la doar 23 de ani, din cauza problemelor cardiace.

Faria, împrumutat de formaţia lusitană la Rio Ave, a susţinut o conferinţă de presă emoţionantă în cursul zilei de azi, în care a dezvăluit că nu va mai putea juca fotbal la nivel profesionist. 

Cauza este o anomalie cardiacă: "Decizia aceasta mă întristează, dar am susţinterea familiei, a clubului, a impresarului meu. Asta e viaţa. Cele mai recente analize nu au mers aşa cum trebuia". 

Problema lui Faria a fost sesizată după un meci de campionat în februarie anul trecut şi fundaşul nu a mai jucat de atunci. Preşedintele celor de la Benfica, Luis Filipe Vieira, care l-a însoţit la conferinţa de presă, l-a încurajat pe deja fostul fotbalist: "Poate să conteze pe noi, nu va fi şomer. Are un contract pînă în 2015, îl vom păstra. Uşa noastră va fi mereu deschisă".

Faria nu a specificat care este problema sa: "Am realizat că o am după cîteva teste fizice. E o problemă cardiacă, dar nu sînt în măsură să vă spun mai multe".

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.