Campionate

VIDEO Pazzini şi Balotelli au înscris supergoluri pentru AC Milan în faţa celor de la Genoa » "Diavolii" sînt gata de meciul cu FC Barcelona

+2 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 09 March 2013

AC Milan este într-o formă din ce în ce mai bună, lucru care îi îngrijorează pe cei de la FC Barcelona. "Rossonerii" au cîştigat aseară în deplasarea de la Genoa (2-0) şi sînt gata de returul de pe Nou Camp.

Vezi VIDEO reuşitele partidei!

Milanezii au fost la un pas de a deschide scorul la ocazia din primele minute a lui Niang. Portarul celor de la Genoa nu a mai avut ce face în minutul 22, cînd Pazzini a reuşit un gol de excepţie. A fost a 13-a reuşită a atacantului în Serie A, care a ieşit, în locul său fiind folosit Balotelli.

Fostul atacant al celor de la Manchester City s-a evidenţiat şi el în minutul 60, cînd primit o pasă excelentă de la Zapata şi a încris un gol superb, a 5-a reuşită a vîrfului în tot atîtea meciuri pentru AC Milan. 

Echipele de start:

Genoa: Frey - Granqvist ('77 Jankovic), Portanova, Moretti - Cassani ('59 Immobile), Bovo ('69 Jorquera), Tozser, Vargas, Antonelli - Bertolacci, Borriello. Antrenor: D. Ballardini.

AC Milan: Abbiati - De Sciglio, Mexes ('46 Yepes), Zapata, Constant - Flamini, Montolivo, Muntari - Niang, Pazzini ('25 Balotelli), El Shaarawy ('68 Abate). Antrenor: Massimo Allegri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.