Europa League

Steaua lui Reghe e tot mai aproape de echipa lui Olăroiu din 2006 » Chiricheş, printre cei mai buni din Europa League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 martie 2013

Steaua lui Reghecampf aduce aminte tot mai mult de echipa "roş-albaştrilor" care se oprea abia în semifinalele Cupei UEFA în 2006, pe cînd era antrenată de Cosmin Olăroiu.

Site-ul de statistică whoscored.com a alătuit cel mai bun "11" din Europa League, luînd în calcul toate partidele jucate pînă acum în această competiţie.

Dacă Raul Rusescu a fost în echipa etapei, Vlad Chiricheş, fundaşul cotat de Gigi Becali la peste 15 milioane de euro şi-a găsit şi el loc printre cei mai buni din Europa League.

Fundaşul Stelei a izbutit două goluri, ambele venind la capătul unor execuţii de clasă. Primul a fost în grupe, cu Molde, cînd Chiricheş a ridicat asistenţa de pe Naţional Arena în picioare după ce a marcat din foarfecă, iar al doilea, este golul care a dus Steaua în prelungiri cu Ajax.

Echipa ideală:

Goryaniov (Metalist) - Gonul (Fenerbahce), Schar (Basel), Chiricheş (Steaua), Tshimanga (Genk) - Bender (Leverkusen), F. Guarin (Inter), Bale (Tottenham), S. Huszti (Hannover) - Floccari (Lazio), R. Bobadilla (Young Boys)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.