Liga 1

VIDEO Campioana în avarie » CFR a marcat primul gol pe 2013, insuficient pentru o victorie la Iaşi, 1-1

Articol de Ovidiu Minea   —  duminică, 10 martie 2013

Clujenii nu-şi revin! Plecările lui Bastos şi Sougou se simt pe teren mai mult decît ar fi crezut şefii din Gruia.

Mai ales că aseară au avut parte şi de alte absenţe importante, precum suspendaţii Cadu, Piccolo, Godemeche şi alţi 7 fotbalişti accidentaţi. Mult mai motivaţi decît ei, fiind implicaţi în lupta din subsolul clasamentului, ieşenii au vrut să profite, iar Claudiu Tudor a şutat puternic de la distanţă în minutul 6, dar mingea n-a prins cadrul porţii. Vişiniii au luat în calcul avertismentul şi au început să pună presiune, însă prima ocazie a venit abia în minutul 30! Kapetanos, scăpat singur cu Irimia, l-a luat la ţintă pe acesta! Portarul gazdelor s-a mai remarcat o dată, înainte de pauză, cînd a respins trasorul lui Muniru şi imediat a mai inventat un reflex în faţa lui Weldon.



Click aici pentru rezumatul VIDEO!



Dezamăgiţi că n-au înscris, oaspeţii au făcut puţin pasul înapoi, iar elevii lui Ciobotariu nu s-au lăsat invitaţi prea mult. Ţigănaşu a centrat din corner, iar Milea a marcat de lîngă un Maftei visător (56)! Imediat, Kapetanos a fost blocat în ultimă instanţă de Tincu, iar egalarea a venit de la un fundaş (69). Ionuţ Rada a pus latul la centrarea lui Valente, iar CFR a punctat pentru prima oară în 2013, la al cincilea meci! Ieşenii puteau opri toate punctele în Copou, însă Pătulea, după ce l-a ridiculizat pe Maftei, nu l-a putut învinge pe Felgueiras în prelungiri.





"Din păcate, nu reuşim să cîştigăm! Azi am avut o atitudine mai bună, cred că sîntem pe un drum bun şi vor veni şi victoriile. E bine că nu am pierdut"

Ionuţ Rada, fundaş CFR





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.