Liga Campionilor

Camp Nou, misiune aproape imposibilă pentru Pazzini » Allegri alege dintre Bojan, Boateng sau Niang pentru returul cu Barça

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 March 2013

Ghinion teribil pentru Giampaolo Pazzini! Atacantul lui AC Milan s-a accidentat la meciul cu Genoa, cîştigat de echipa sa cu 2-0, chiar înainte de a deschide scorul şi, cel mai probabil, va rata returul cu Barcelona, din optimile Ligii Campionilor.

Practic, vîrful de 28 de ani a deschis scorul într-un picior contra celor de la Genoa, reuşind un gol de senzaţie. Examenul medical de după partidă a arătat că nu este vorba despre o fractură de peroneu, cum se temeau atît jucătorul, cît şi stafful, dar lovitura primită la piciorul drept după un duel cu Portanova nu a rămas fără urmări.

"Il Pazzo" nu se va antrena astăzi şi se va încerca recuperarea sa pînă la meciul de marţi seară, returul din optimile de finală ale Ligii Campionilor, de pe Camp Nou, contra Barcelonei. Gazzetta dello Sport anunţă că este puţin probabil totuşi ca atacantul să poată evolua contra catalanilor.

Massimiliano Allegri nu va putea conta nici pe Mario Balotelli, indisponibil pentru această competiţie deoarece a evoluat deja în Ligă cu fosta echipă, Manchester City. Tehnicianul "rossonerilor" va trebui să aleagă între a-l folosi pe Bojan sau pe unul dintre Boateng (care ieri s-a pregătit separat) şi Niang.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.