Liga 1

FOTO&VIDEO Trenuleţul roş-albastru pleacă triumfător spre Londra » Ceahlăul - Steaua 3-4

+12 Foto
foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 March 2013

Steaua s-a impus cu 4-3 în faţa Ceahlăului, după un meci foarte spectaculos. Roş-albaştrii îşi menţin avantajul de 12 puncte faţă de Astra şi se pregătesc pentru returul cu Chelsea, din optimile Europa League.

Vezi AICI golurile


Startul de meci a fost unul de-a dreptul entuziasmant. Bourceanu a deschis scorul din lovitură liberă (3), dar gazdele au revenit rapid. Gheorghiu i-a luat faţa lui Latovlevici şi a egalat (8). După doar două minute, Rocha a readus-o pe Steaua în avantaj cu o lovitură de cap, iar Pintilii a prin un şut puternic care părea să-i pună la punct pe nemţeni. Dar pînă la pauză, gazdele au redus diferenţa. Latovlevici l-a faultat pe Constantinescu în careu, iar penalty-ul a fost transformat de Golubovici (35).

Repriza secundă a avut acelaşi ritm alert. Enache şi-a pus mîinile în cap după ratarea incredibilă a lui Stana. Care s-a răzbunat. Steliştii au mai marcat o dată, prin Tatu, la capătul unei acţiuni individuale.

Reghecampf l-a aruncat în luptă şi pe Gabi Iancu, aflat la debut pentru echipa roş-albaştrilor. Constantinescu a reuşit să înscrie în prelungiri şi a stabilit scorul final, 3-4.

Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT!

Echipele de start:

Ceahlăul: Lepmets - Dumitraş, Marc, Ichim, Cazan - Monroy, V. Achim - Constantinescu, Ad. Gheorghiu, Stana - Golubovici
Rezerve: Jovici, Barna, Lukanovici, I. Bădescu, Onciu, Velici, Moreno

Antrenor: Costel Enache

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad.Popa, Rusescu, Tatu - Adi Rocha
Rezerve: Stanca, Rîpă, Chiricheş, Filip, Prepeliţă, Chipciu, Iancu

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Adrian Cojocaru
Asistenţi: Cristian Nica, Sebastian Gheorghe

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.