Handbal

Se văd semifinalele EHF » Zalăul nu mai are cum să rateze azi calificarea, după succesul la 9 goluri cu Itxako

Crina Pintea primește indicații de la Gheorghe Tadici Foto: Mediafax

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Zalăul joacă ambele meciuri din "sferturi" pe teren propriu şi nu mai are cum să piardă calificarea, mai ales după succesul de ieri. Returul e azi


Din Itxako, campioana Spaniei, echipa care juca finala Ligii Campionilor în 2011, în anul cînd învingea Oltchimul, la Rm. Vîlcea, a mai rămas doar numele! Criza financiară a afectat echipa, care a rămas să joace cu handbaliste anonime din Mexic, Chile, Portugalia şi chiar România.

În aceste condiţii, pentru HC Zalău, echipa selecţionerului Gheorghe Tadici, "dubla" cu ibericele e una deosebit de lejeră. Beşe, Szucs şi compania nu au jucat ieri nici măcar la jumătate din capacitate şi tot au cîştigat la 9 goluri diferenţă! Nepunînd la socoteală nici faptul că Zalăul a avut nu mai puţin de zece eliminări a cîte două minute!

Returul e azi, de la ora 17:00 (direct DigiSport 2), dar Tadici îşi avertizează elevele că nu e totul jucat. În "optimi", Itxako a pierdut în Turcia prima manşă cu 24-37 în faţa celor de la Cankaya Ankara Spor, dar au bătut la retur, în ziua următoare, cu 36-23! Zalăul nu e însă Cankaya, ardelencele jucînd şi anul trecut finala Cupei EHF, pierdută în faţa rusoaicelor de la Lada Togliatti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.