Liga 1

Steaua, peste tot acasă? Golubovici a fost fluierat de către propriii fani cînd a bătut penaltyul Ceahlăului

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 11 martie 2013

În minutul 35 al meciului Ceahlăul - Steaua (3-4), Golubovici se pregătea să execute lovitura de la 11 metri acordată de arbitrul Cojocaru, iar atacantul nemţenilor a bătut fără speranţe pentru Tătăruşanu, ducînd scorul la 2-3.

Cea ce-a frapat a fost faptul că mulţi dintre spectatori, fani ai galben-negrilor, l-au apostrofat şi chiar huiduit pe fotbalist cînd se pregătea să execute penalty-ul!

La final, Golubovici a părăsit ultimul terenul, extrem de supărat.Reghe: "Ne-ar trebui un stadion mai mare: "Este frustrant să te înjure tocmai propriii tăi suporteri. Probabil că respectivii ţineau cu Steaua, chiar dacă sînt din Piatra Neamţ. Nu le putem noi cere spectatorilor să ne simpatizeze.

Dar este frustrant, repet, pentru jucătorul în cauză, care îşi face datoria pentru echipa unui oraş", a comentat antrenorul Ceahlăului, Costel Enache, la finele partidei. Şi Laurenţiu Reghencampf a spus:

"Steaua este peste tot acasă în România, nu este ceva nou pentru noi. Fotbalul nostru este atractiv şi place tuturor, de aceea numărul fanilor noştri a crescut în ultima perioadă. Nu mai vorbim de partidele de acasă, chiar ne-ar trebui un stadion mai mare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.