Liga 1

Fanii lui U au ales să urmărească partida pe zidurile de la Cluj Arena: "Ne vor amenda, avem banii pregătiţi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 martie 2013

Universitatea Cluj joacă partida din această seară cu CS Severin cu terenul suspendat, la meci fiind permis accesul doar a femeilor şi copiilor.

Chiar şi aşa, fanii celor de la U nu au putut sta acasă să urmărească partida şi s-au strîns în jurul stadionului, unde a fost montat un videoproiector.

Aproximativ 1000 de fani au ales să ia parte la această acţiune. Iniţial s-a dorit să se instaleze un ecran gigant, însă fanii nu au primit autorizaţie pentru acest lucru şi au apelat la un laptop şi un proiector pentru a urmări partida.

"Noi ne-am cumpărat bilete de solidaritate, de 5 lei, pentru a susţine echipa. Este ceva spontan. Pentru ecranul gigant trebuia autorizaţie, nu am putut obţine.

Cu toţii avem înăuntru soţiile, prietenele, copiii, pentru că doar ei au acces la meci. Deja am pregătit şi banii în caz că vom primi amendă. Ne aşteptăm să fim amendaţi, dar nu vom fi violenţi, voiam doar să susţinem U Cluj", a spus vicepreşedintele asociaţiei de suporteri Şepcile Roşii, Adrian Gorcea conform Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.