Liga 1

VIDEO Caz de targă » Vasluiul a evoluat penibil cu Bistriţa şi a scos un punct după un penalty uşor acordat

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Elevii lui Hizo, trimis în tribune în partea secundă, au evoluat penibil şi abia au scos un punct după un penalty contestat în prelungiri


0-1! Nu, nu era finalul meciului. Era minutul 2! Un corner executat de pe partea dreaptă l-a făcut pe înlocuitorul "comisarului" Cerniauskas, Straton, să ezite şi tabela să se modifice după o lovitură perfectă de cap a lui Bucur. Hizo a împietrit pe bancă, suporterii i-au cerut demisia "Dulăului".

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Greu cu penalty-urile
Bistriţenii s-au mulţumit să se apere, iar moldovenii au atacat în valuri. Nexhipi a centrat în careu, Ţîrcă a blocat cu mîna, însă "centralul" Bîrsan n-a dat nimic. Era minutul 24. Şase minute mai tîrziu, Hizo a schimbat tactica, a intrat Antal în locul lui Jumisse, însă mingea a refuzat să ajungă în poartă, au fost doar ratări.

Partea a doua a adus o nouă greşeală de arbitraj: Sînmărtean a fost faultat în careu de Trestenicu, dar "centralul" le-a mai refuzat lovitura de la 11 metri vasluienilor! L-a avertizat doar pe mijlocaşul gazdelor, care va pierde astfel duelul cu Steaua, de runda viitoare.
Pînă la urmă, penalty-ul cerut insistent a venit în prelungiri: Milanov s-a agăţat de piciorul lui Feher şi Sînmărtean a transformat: 1-1! Rezultat ruşinos pentru galben-verzi, Hizo ar putea fi dat afară pentru a patra oară de Porumboiu.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.