Liga 2

Încă o zi fără antrenament pentru Varga şi compania! » Selymes spune că nu este antrenorul Sportului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 martie 2013

Jucătorii echipei Sportul Studenţesc au efectuat vizita medicală la o clinică din Chiajna, însă în cursul după-amiezii nu au putut să se antreneze, deoarece vestiarele de la stadionul din Regie erau, în continuare, închise.


După ce finanţatorul Vasile Şiman i-a anunţat, luni seară, pe jucători, prin intermediul unei emisiuni televizate, că sînt programaţi la vizita medicală în această dimineaţă, jucătorii s-au prezentat la sediul clinicii din Chiajna.

În cursul după-amiezii, 15 jucători au mers la stadionul din Regie pentru şedinţa de pregătire, însă vestiarele erau închise, astfel încît aceştia nu au putut efectua antrenamentul, conform Mediafax.

Cei doi reprezentanţi ai AFAN care i-au însoţit pe jucători au anunţat că vor trimite o notificare către Sportul Studenţesc pentru a afla cînd se pot pregăti sportivii sub comanda unui antrenor. De asemenea, AFAN va solicita şi programul de pregătire pe restul săptămînii, locul de disputare al antrenamentelor şi sub conducerea cărui antrenor.

Sunat de reprezentanţii AFAN, antrenorul Tibor Selymes le-a cerut acestora să nu îl mai deranjeze cu apelurile telefonice deoarece el nu este tehnicianul Sportului Studenţesc. Selymes a explicat că se află de o lună în negocieri cu Sportul Studenţesc, însă nu a semnat actele. Totuşi, la meciul cu Farul din etapa precedentă, Selymes era trecut pe foaia de joc la secţiunea rezervată antrenorului principal.

AFAN a mai anunţat că le va recomanda jucătorilor să se prezinte la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru meciul cu Dinamo II, din etapa a XVII-a a seriei I a Ligii a II-a, chiar dacă Vasile Şiman ar urma să trimită în teren echipa de juniori născuţi după 1996.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.