Steaua - Chelsea

Pantilimon îi avertizează pe stelişti: "Chelsea are fluctuaţii de formă, dar să nu o subestimaţi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 martie 2013

Costel Pantilimon, portarul lui Manchester City, a vorbit despre şansele Steleie de a o elimina pe Chelsea, după 1-0 în manşa tur a optimilor Europa League.


"Chelsea e o echipă care are fluctuaţii de formă. Nu trece prin cea mai bună perioadă, poate e normal pentru o formaţie care a început sezonul cu alt antrenor, şi ai cărei jucători aud că peste nu ştiu cît timp va fi schimbat din nou.

Dar ar fi o mare eroare să desconsidere cineva pe Chelsea. Nici nu-mi închipui că băieţii de la Steaua vor face asta. La Chelsea sînt jucători cu mare valoare şi cu mare experienţă", a spus Costel Pantilimon, conform evz.ro

Acesta a vorbit şi despre atmosfera de pe arena londonezilor: "La acest nivel nu cred că se mai pune problema presiunii pe care o pot exercita tribunele asupra ta. Şi, oricum, Stamford Bridge nu se numără printrele arenele «de speriat» din Europa", a încheiat portarul lui City.

Meciul retur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc joi, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.