Steaua - Chelsea

Englezii joacă din nou murdar » Ca la meciul cu Liverpool, steliştii au fost treziţi de o alarmă falsă de incendiu

În 2009, steliştii au stat pe holurile hotelului Sofitel din Ungaria pînă la 5:00 dimineaţa!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 March 2013

Începe să devină o tradiţie ca jucătorii Stelei să fie treziţi după miezul nopţii în deplasările din Anglia, din cauza unor alarme false de incediu.


În 2010, cînd Steaua a evoluat împotriva lui Liverpool în grupele Europa League, jucătorii români au fost treziţi cu noaptea în cap din cauza alarmelor de incendiu din hotel. N-a existat însă nici un foc: "Ne-au scos din hotel de două ori. Au venit pompierii, nu s-a întîmplat nimic şi apoi a pornit din nou alarma", spunea atunci Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei. Liverpool a învins atunci cu scorul de 4-1.

Acum, la mai puţin de 24 de ore de returul decisiv pentru calificarea în sferturile Europa League cu Chelsea, "roş-albaştrii" au fost din nou evacuaţi din hotel.

"Cam ciudat... Au zis că e foc la subsol, au venit pompierii, ne-au ţinut afară... N-am văzut nici foc, nici fum, nici pompieri acţionînd... Am mult înjurături pregătite, problema e că nu ştiu cui să i le adresez", a scris Mihai Stoica pe facebook despre incident.

Managerul Stelei i-a pus în gardă pe jucătorii lui Chelsea: "Primul fotbalist care a ieşit pe scara de incendiu a fost Raul Rusescu... O fi de bine? ;)".

Ungurii preferă bombele
Steliştii n-au întîmpinat probleme de acest gen numai în Anglia. La ultima deplasare în Ungaria, la meciul retur cu Ujpest din 2009, jucătorii au fost treziţi la ora 1:00 dimineaţa din cauza unei ameninţări cu bombă. Steliştii s-au putut întoarce în camerele lor abia după patru ore! Chiar şi aşa însă, s-au impus cu scorul de 2-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.