Liga 1

Ţălnar despre tranzacţia dintre Badea şi Negoiţă: "Sperăm că acum se vor linişti apele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 martie 2013

Cornel Ţălnar, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre partida pe care echipa sa o va disputa cu Petrolul, sîmbătă, de la ora 21:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.


"Nu se poate ca arbitrul de rezervă să-l împingă în teren pe Alexe, iar «centralul» să-i dea «galben». L-a împins în teren, eu l-am auzit cînd i-a zis.

Ne lipseşte şi Nica, pe care l-am avertizat să nu atace decisiv, dar s-a ales cu «roşu». Mai avem şi jucători cu probleme medicale, gen Grigore sau Cristea. Încercăm să găsim un «11» apt pentru meciul cu Petrolul", a spus Cornel Ţălnar.

...despre Dănciulescu: "Sigur că e o partidă specială pentru Dănciulescu, meciul 500, dar e un jucător cu experienţă, nu va fi copleşit de emoţii"

...despre tranzacţia Badea-Negoiţă: "După ce vom veni de la munte, vom merge la o masă la domnul Negoiţă. A vrut să o facem săptămîna asta, dar s-a răzgîndit. A zis că e mai bine ca întîi să fie plătiţi băieţii şi apoi să ne întîlnim. Sperăm că acum, după ce s-a perfectat tranzacţia, se vor linişti apele. Doresc ca ceea ce a promis domnul Negoiţă să se rezolve astăzi sau mîine pentru că jucătorii m-au rugat să-i transmit că îl aşteaptă la stadion. Dacă se rezolvă şi problemele astea, uşor-uşor vom căpăta şi noi liniştea care de şapte-opt luni nu există. Nu vreau să mă gîndesc că nu se vor rezolva problemele"

...despre Chelsea - Steaua: "«Roş-albaştrii» au avut un parcurs foarte bun, dar, din păcate, se va încheia în seara asta. De ce? Pentru că Chelsea e o echipă foarte puternică"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.