Steaua - Chelsea

"Fiara" cere goluri pe Stamford Bridge: "Trebuie să marcăm, altfel n-o văd bine pe Steaua"

Raul Rusescu a marcat singurul gol al Stelei împotriva lui Chelsea, scor 1-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 March 2013

Marius Lăcătuş, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre şansele "militarilor" de a o elimina pe Chelsea. "Roş-albaştrii" au cîştigat cu 1-0 prima manşă a optimilor Europa League.


"Trebuie să avem încredere că putem marca, pentru că altfel nu o văd bine pe Steaua. Sînt sigur că nu se va termina 0-0. Dacă ne uităm la forţa ofensivă a celor de la Chelsea şi la valoarea fotbaliştilor noştri, nu văd cum să nu se înscrie. Trebuie să fim cu ochii-n patru pe tot terenul!

Să fim atenţi la toată lumea, pentru că la englezi joacă Mata, Hazard, Torres sau Oscar. De la oricare dintre ei te poţi aştepta la o execuţie care poate face diferenţa. Steaua să evolueze ca în returul cu Ajax şi ca în turul cu Chelsea şi atunci cred că se poate califica", a spus Marius Lăcătuş, conform libertatea.ro.

Fostul "şeptar" crede că Steaua are şanse mari să treacă şi de turul următoar, dacă o va elimina astăzi pe Chelsea: "Dacă vor avea şansă la tragerea la sorţi, pot ajunge în semifinale. Mai departe, vom vedea ce va fi", a încheiat Lăcătuş.

Meciul retur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc în această seară, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.