Steaua - Chelsea

Zero driblinguri, 15 mingi pierdute! » Cifre dezasturoase pentru Tănase în meciul cu Chelsea

Tănase s-a bătut și cu puternicul Terry, dar fără mari realizări

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tănase a dezamăgit pe Stamford Bridge, fiind stelistul care n-a încercat nici măcar un dribling şi care a pierdut cele mai multe baloane.

Cristi Tănase e privit ca un fotbalist tehnic, capabil să scoată cu lejeritate din joc un adversar. Aceasta e imaginea care i-a fost creată în fotbalul românesc, însă statistica nu e deloc de partea sa. Joi seara, în Anglia, mijlocaşul de 26 de ani nu prea a reuşit să-şi ajute colegii. "Dodel" nu numai că nu a strîns în contul său nici un dribling, dar nici măcar nu a încercat acest lucru vreodată, pe parcursul celor 90 de minute!

El se blocheză, Popa nu
Oamenii de fotbal susţin că un fotbalist care evoluează în bandă nu va dribla niciodată precum un mijlocaş central şi asta pentru că spaţiile sale sînt limitate. Totuşi, Tănase nu se poate scuza astfel pentru că Adi Popa, cel care a evoluat pe dreapta, a izbutit 4 din cele 6 driblinguri încercate, fiind la egalitate cu Oscar şi depăşit doar de Hazard!

Pe lîngă faptul că în ofensivă a fost şters, nu s-a descurcat mai bine nici în apărare. Cu excepţia lui Rusescu, care de multe ori a fost izolat în atac, Tănase e stelistul care a pierdut cele mai multe mingi pe Stamford Bridge, 15! În plus, a recuperat doar două baloane, cea mai mică cifră dintre toţi roş-albaştrii.

2 driblinguri au reuşit atît Chiricheş, cît şi Bourceanu împotriva celor de la Chelsea, joi seara

3 preluări nereuşite a avut Tănase împotriva englezilor, cele mai multe dintre toţi steliştii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.