Liga 1

În service, la "naţională" » Cum speră Reghe să-şi revină Tănase

Tănase e unul dintre favoriții lui Pițurcă, avînd mari șanse să fie titular cu Ungaria și cu Olanda

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghe recunoaşte forma slabă a lui Tănase, dar speră ca mijlocaşul să-şi revină sub comanda lui Piţi.

Prestaţiile modeste ale lui Cristi Tănase îi îngrijorează pe roş-albaştri. Mijlocaşul de 26 de ani n-a strălucit în nici o partidă oficială din acest an, iar la Londra, cu Chelsea (1-3), a fost veriga slabă a Stelei. Laurenţiu Reghecampf a observat acest lucru şi a avut o discuţie cu jucătorul în avion, cînd echipa se întorcea de la Londra

. "Am discutat foarte mult. Într-adevăr, ne aşteptăm la mai multe de la el. Sînt de acord că n-a făcut un meci bun la Chelsea, dar sînt convins că evoluţiile sale vor fi din ce în ce mai bune", a spus Reghe la DolceSport.

Tehnicianul din Ghencea speră ca "Dodel" să revină de la lotul naţional, acolo unde a fost convocat pentru partidele cu Ungaria şi cu Olanda, cu o altă poftă de joc: "Sper ca aceste două săptămîni, cît va fi plecat la echipa naţională, să fie de bun augur pentru el. Probabil că îi va prinde bine să schimbe un pic atmosfera de la Steaua cu cea de la lot".

"Tănase arată de parcă în fiecare zi primeşte o injecţie cu fotbal. E dat naibii, nu ştiu ce face! E magnific! Pe zi ce trece, parcă atinge mingea mai frumos, parcă mai mult o gîdilă, e atît de lucid, gîndeşte limpede. Ar face faţă fără nici un fel de problemă la Barcelona" :) (Gigi Becali, în urmă cu două luni)

Cifrele lui Tănase la Londra
Preluări greşite: 3
Driblinguri: 0
Mingi pierdute: 15
Mingi recuperate: 2
Dueluri cîştigate: 30%
Şuturi spre/pe poartă: 3/2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.