Liga 1

VIDEO Paşaport de "naţională" » Nistor a marcat un eurogol cu CSMS Iaşi (3-1) şi aşteaptă convocarea lui Piţurcă

Născut la Rucăr, Nistor a mai jucat la Inter Curtea de Argeș și la CS Mioveni

Articol de Adriana Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gorjenii s-au impus lejer, graţie unei evoluţii superbe a lui Nistor, care-l obligă pe Piţi să îl selecţioneze pe mijlocaş pentru "dubla" cu Ungaria şi Olanda.

Cine-şi imagina că Pandurii sub domnia lui Cristi Pustai vor omorî spectacolul în favoarea rezultatului s-a înşelat amarnic! Ce-i drept, gorjenii au avut şi un adversar ce iubeşte jocul deschis, cel puţin în acest an. Pustai şi Ciobotariu au gîndit la fel meciul: "Focu' la ei"! Cei mai cîştigaţi au fost privitorii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În prima parte, ambele echipe au jucat de parcă aveau de recuperat un deficit de 3 goluri! Şuturi, centrări, devieri spectaculoase. Nistor s-a făcut primul remarcat. Un contraatac al gazdelor a dus mingea pînă în glezna închizătorului, care a înscris printr-un şut plasat perfect la colţul lung: 1-0! Aşa a ţinut-o apoi tot meciul: a driblat, a pasat, a recuperat. A fost cel mai bun de pe teren.

Moldovenii nu au îngenuncheat şi au restabilit egalitatea, Mihălăchioaie, aflat la al doilea meci în Liga 1, a trimis în forţă, în diagonală şi a făcut 1-1, dintr-o fază suspectă de ofsaid! Partea a doua a fost adjudecată de Voiculeţ şi ai lui.

După ce a ratat exasperant în prima repriză, Lemnaru s-a poziţionat bine la o respingere a lui Irimia şi a făcut 2-1. Trei minute mai tîrziu, Matulevicius s-a înălţat superb în careu şi a trimis cu capul de la 8 metri! 3-1 şi oltenii au mai bifat 3 puncte în cursa pentru Europa.

"Sper să fiu convocat la «naţională»! Dacă vom juca aşa meci de meci, cu siguranţă vom prinde un loc de cupă europeană!" (Dan Nistor, mijlocaş Pandurii)

"Ne batem cu Dinamo şi cu Petrolul pentru ultimul loc pe podium" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

9 puncte a scos Pandurii în retur, din 4 meciuri cu echipe din Moldova: 1-0 la Ceahlăul, 2-1 cu Vaslui, 0-1 la Oţelul şi 3-1 cu Iaşi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.