Stranieri

VIDEO Lunetistul Keşeru » Piţurcă vrea să sperie Ungaria şi Olanda cu golgeterul Ligue 2

Keșeru n-a lipsit decît în două dintre cele 29 de etape, fiind titular în 26 de meciuri la Angers

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui Angers e irezistibil în divizia secundă franceză. A marcat şi în remiza cu liderul Monaco (2-2), ajungînd la al şaptelea gol în 2013.

Nu joacă Marica în "dubla" cu Ungaria şi Olanda (22/26 martie) din preliminariile CM 2014? Nu-i nici o tragedie, selecţionerul Piţurcă are un înlocuitor în mare formă! Keşeru, convocat în premieră la "naţionala" mare, face victime în serie în Franţa, vîrful român ajungînd golgeterul Ligue 2!

VIDEO: Vezi AICI reuşita lui Keşeru

Folosit 79 de minute la Angers, Claudiu a reuşit golul 2 al oaspeţilor pe terenul liderului Monaco (2-2). A apărut perfect în marginea careului mic şi l-a anticipat pe portar, fructificînd o centrare din stînga. "Nelipsitul Keşeru a plecat de la limita ofsaidului şi l-a bătut pe Subasici pentru 2-1", a scris ziarul Ouest-France.

"Subasici trebuia să prindă mingea sau să-l faulteze", s-a plîns Ranieri, antrenorul monegasc. Claudiu şi-a depăşit totalul reuşitelor din ultimele trei sezoane şi are una mai mult ca I. Traore (Monaco) în topul marcatorilor, semnînd 41% dintre golurile lui Angers.

17 goluri a dat Keşeru (3 din penalty) în 27 de jocuri din actualul campionat. În total, are 66 de goluri în 219 meciuri la Nantes, Libourne, Tours şi Angers

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.