Liga 1

Ţălnar: "Nu vă mai gîndiţi la Europa!" » Ce îi lipseşte antrenorului dinamovist pentru a ataca cupele europene

Ţălnar a fost dezamăgit de eşecul cu Petrolul, scor 1-2

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ţălnar le transmite şefilor şi fanilor că o calificare în cupele continentale e aproape imposibilă în condiţiile în care nu are soluţii pe banca de rezerve.

Dinamo s-a împiedicat la Ploieşti după trei victorii din tot atîtea partide, iar acum "cîinii" sînt la 5 puncte de locul 3, cel care duce sigur în Europa League. Cornel Ţălnar s-a resemnat în privinţa clasării pe podium la finalul acestui sezon.

"Ne-am apropiat de primele locuri după cele trei victorii, dar n-avem ca obiectiv un loc de cupă europeană. E foarte, foarte greu să ajungem în Europa pentru că lotul este extrem de restrîns, au apărut jucătorii aflaţi la limita cartonaşelor. E dificil cînd nu ai cu cine înlocui, cei tineri sînt talentaţi, dar nu au experienţă. Avem probleme mari, eu am tot spus că am nevoie de achiziţii, însă n-am reuşit să aducem nimic", s-a plîns Ţălnar la finalul partidei cu Petrolul.

Răciţi, accidentaţi, dar titulari
Prestaţia foarte slabă a "cîinilor" la Ploieşti e pusă şi pe seama problemelor de lot de dinaintea partidei. Lui Rus şi lui Boubacar le-au fost puse perfuzii cu vitamine în dimineaţa meciului, ei fiind gripaţi şi cu febră 40! Pînă seara, temperatura le-a scăzut cu două grade, însă Rus a clacat după 20 de minute. S-a dus la margine şi a strigat către Ţălnar: "Papa, nu mai pot, simt că mă sufoc!". "Sufocă-te că altul n-am!", i-a răspuns antrenorul.

Pe lîngă cei doi, Luchin a avut tendinită, Grigore dureri la muşchii abdominali şi Curtean contractură, toţi pierzînd 70% din antrenamentele premergătoare confruntării cu Petrolul.

"Aduc 3-4 jucători de valoare!"
Negoiţă a fost dezamăgit de rezultatul de la Ploieşti, dar i-a felicitat pe jucători pentru efort. Acţionarul "cîinilor" anunţă achiziţii masive în vară. "Băieţii s-au dăruit, dar, din păcate, s-au făcut greşeli în apărare şi astfel am pierdut. Mai e de lucru, avem nevoie de forţe noi. Există posturi deficitare, ne mai trebuie 3-4 jucători de valoare", a zis Negoiţă la Fanatik Show.

"Am avut o primă repriză bună, iar după ce am egalat puteam să mai marcăm 2-3 goluri. În partea a doua, unii dintre jucători au intrat cu nasul pe sus" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

"Rus şi Boubacar au avut febră mare şi i-am recuperat greu, la ei s-a văzut că au fost bolnavi toată săptămîna. Ei doi şi Axente nu au avut randamentul pe care îl aşteptam" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.