Stranieri

VIDEO Assist Maxim! » ”Tricolorul” a pus umărul la victoria Stuttgartului în deplasarea de la Frankfurt: 2-1

Maxim, în genunchi, după pasa de gol. Datorită și lui, Stuttgart a bifat a doua victorie în 2013 // Foto: Herbert Rudel/Bild-Stuttgart

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu mască după operaţia la nas, fostul jucător al Pandurilor a făcut o ”încălzire” reuşită pentru ”dubla” cu Ungaria şi Olanda din preliminariile CM 2014.

Luni sub cuţit, după fractura nazală provocată de Hernanes (Lazio) în Europa League, ieri deja pe teren. Alexandru Maxim nu se plictiseşte deloc la Stuttgart. Protejat de o mască, "tricolorul" a intrat în minutul 69 al meciului de la Frankfurt, cu Eintracht (2-1). Şi şi-a interpretat remarcabil rolul încredinţat de antrenorul Labbadia.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciurilor!

Mai întîi, fostul mijlocaş al Pandurilor i-a centrat perfect lui Niedermeier, din corner, pentru golul victoriei şvabilor (71). Reuşită urmată de apariţii-surpriză cînd pe un flanc, cînd pe celălalt, o trecere de mare fineţe, aplaudată de suporteri, dar şi replieri în apărare.

21 de minute intense, cea mai lungă prezenţă de pînă acum în Bundesliga, dar şi cea mai potrivită încălzire înaintea "dublei" cu Ungaria şi Olanda (22/26 martie) din preliminariile CM 2014.

5 apariţii în tricoul Stuttgartului are Maxim: 3 în Bundesliga, două în Europa League

CIFRELE LUI MAXIM
Minute jucate: 21
Contacte cu balonul: 20
Pase: 12 (8 reuşite)
Dueluri: 10 (3 cîştigate)
Sprinturi: 11
Kilometri alergaţi: 3,3
Viteza: 28,9 km/h

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.