Liga 1

Planul lui Becali, dat în vileag? » "Probabil se gîndeşte să vîndă pe cineva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 martie 2013

Gigi Becali a dezvăluit aseară că este interesat de mijlocaşul Oţelului, Laurenţiu Iorga, în vîrstă de 25 de ani.

Fotbalistul fostei campioane a României are şanse să ajungă la Steaua începînd din vară, dar Marius Lăcătuş are o nouă variantă în ceea ce priveşte interesul roş-albaştrilor şi crede că Becali va vinde un jucător important la sfîrşitul sezonului: "El joacă pe ambele benzi la Oţelul, un jucător care are calităţi tehnice bune, are viteză. Probabil se doreşte să vîndă pe cineva în străinătate dacă va veni Iorga", a spus fostul mare jucător al Stelei la televiziunea sportro.

Chipciu, Tănase şi Adi Popa sînt cei trei jucători vizaţi de Lăcătuş pentru un transfer. Dacă forma lui Tănase nu este cea mai bună în acest moment, Chipciu a impresionat în 2013, jucînd excelent şi cu Ajax, dar şi cu Chelsea. Mai multe echipe din campionatele puternice ale Europei au venit să-l urmărească pe mijlocaş în partidele din Europa League. Şi Adi Popa a fost unul dintre apreciaţii lui Becali, însă a declarat că nu-l va lăsa să plece de la Steaua.

2.600.000 de euro este cota lui Chipciu pe site-ul transfermarkt.de, dar Becali nu vrea să-l vîndă pe mai puţin de 5 milioane de euro. În schimb, patronul Stelei ar putea plăti mult mai puţin pe Iorga, fiind cotat la doar 750.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.