Nationala

"Briliantul", pariul lui Piţi? » Absenţa lui Marica îl poate readuce pe Mutu în primul "11"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 martie 2013

Adrian Mutu, 34 de ani, ar putea profita de neconvocarea lui Ciprian Marica pentru a-şi face loc în primul "11" al echipei naţionale după un an.


Victor Piţurcă a renunţat la atacantul lui Schalke pentru "dubla" cu Ungaria şi Olanda. Acesta s-a accidentat la sfîrşitul lui ianuarie şi, deşi a revenit la antrenamente, n-a mai jucat un meci de aproape două luni.

În absenţa sa, ofensiva României rămîne fără un lider, iar selecţionerul l-ar putea introduce din primul minut cu Ungaria pe Adrian Mutu. "Briliantul" trece prin momente bune la Ajaccio, unde a reuşit să marcheze de 7 ori, şi pare pregătit să fie titular la "naţională" pentru prima dată după un an de zile.

Ultima dată cînd s-a întîmplat acest lucru a fost în februarie anul trecut, cînd România a întîlnit Uruguay, scor 1-1. Ceilalţi atacanţi convocaţi de Mutu sînt Bogdan Stancu, Gicu Grozav, Claudiu Keşeru şi Raul Rusescu.

România cu Mutu titular: Tătăruşanu - Tamaş, Chiricheş, Goian, Raţ - Bourceanu, C. Lazăr - Torje, Grozav, Mutu - B. Stancu

34 de goluri a marcat vîrful lui Ajaccio pentru România, fiind la o reuşită distanţă de a egala recordul deţinut de Gică Hagi

Meciul dintre Ungaria şi România va avea loc vineri, de la ora 21:30, pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.