Liga 1

În urmă cu două luni era bun de Barcelona, acum Becali îl face praf: "Nu avem nevoie de el dacă nu face magie" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 18 March 2013

Cristi Tănase, 26 de ani, e în cădere liberă. După ce a fost cel mai bun stelist în perioada de pregătire, "decarul" Stelei s-a stins şi este ameninţat de Gigi Becali cu banca de rezerve.


"Sînt dezamăgit de Tănase. Dacă el este «magician», aşa cum am zis eu, iar el nu mai face magie, atunci este o problemă. Poate are o problemă în viaţa lui privată. Nu ştiu.


Dar nu mă interesează să vorbesc de Tănase acum, pentru că avem o echipă puternică. Nu mai avem nevoie de Tănase. Pentru că noi avem nevoie de viteză în bandă. E treaba lui Tănase, nu e treaba mea, eu nu cîştig bani din fotbal, el trebuie să se gîndească", a declarat Gigi Becali la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Acum două luni era bun de Barcelona
Schimbarea lui Tănase e radicală. În cantonamentele din Marbella şi Antalya a uimit cu pofta de joc pe care o arăta, iar Gigi Becali avea numai cuvinte de laudă la adresa sa: "Ăsta arată de parcă în fiecare zi primeşte o injecţie cu fotbal. Se injectează cu fotbal, e dat naibii, nu ştiu ce face. Pe cuvîntul meu, ar fi cel mai indicat să joace la Barcelona. Ar face faţă fără nici un fel de problemă. Eu zic că ar face 100% faţă să joace la Barcelona. Prea găseşte soluţii în orice încurcătură ca să paseze".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.