Liga 1

Continuă lupta cu Giovanni » Conflictul dintre vărul lui Becali şi familia lui Reghecampf nu s-a stins

Laurențiu și Anamaria au fost mereu într-o relație proastă cu frații Ioan și Victor Becali

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf a rămas afectat de comentariile pe care impresarul le-a făcut după Chelsea-Steaua 3-1 şi i-a răspuns două zile la rînd.

Rezultatele foarte bune din campionat nu îi ajung lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul tot are un motiv să fie nervos: neînţelegerile cu Ioan Becali. Disputa a pornit de la relaţia proastă pe care Giovanni şi Victor o au cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului.

Reghe a încheiat declaraţiile despre Steaua - FC Vaslui 1-0 cu un comentariu destinat vărului lui Gigi Becali: "Să fie clar pentru toată lumea: noi folosim mereu acelaşi sistem. Facem aşa fiindcă asta antrenăm şi ne iese cel mai bine. Poate jocul nostru e previzibil, dar chiar şi aşa, uitaţi-vă cîte meciuri am cîştigat!".

Giovanni apreciase că eşecul de la Londra a fost cauzat de tactica prea ofensivă şi previzibilă: "Steaua a jucat tot 4-2-3-1, ca în campionat, cînd ar fi trebuit să facă antijoc, nu spectacol. După primele zece minute din repriza a doua trebuia introdus Gardoş".

Reghecampf îi răspunsese şi sîmbătă, dar a simţit că n-a fost de ajuns. "Noi n-am mers la Londra s-o atacăm pe Chelsea, am încercat să ne închidem", a comentat antrenorul la două zile după eliminarea din Europa League.

S-au certat pe Dică
Ioan Becali nu-l agrează pe Reghecampf din cauza conflictelor avute cu Anamaria. În 2008, Giovanni şi Victor l-au transferat pe Nicolae Dică la Catania, deşi Prodanca susţinea că ea era agentul fotbalistului şi chiar l-a ameninţat pe atacant cu un proces fiindcă ar fi încălcat înţelegerea. Recent, Gigi a încheiat o dispută între verii lui şi nevasta antrenorului anunţînd că n-o tratează pe Anamaria ca pe un impresar: "Ce jucători are ea? O respect, că e soţia lui Reghe, dar la fotbal nu colaborez cu femei!".

"Mi s-a părut corectă comparaţia pe care a făcut-o Gigi Becali: Steaua ar fi trebuit să joace la Londra precum Interul lui Mourinho la Barcelona în sezonul în care a luat Liga Campionilor" (Ion Ţiriac, fost tenismen)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.