Nationala

Selecţionerul Ungariei e precaut: "Un exemplu despre forţa românilor a fost oferit de Steaua în Europa League"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 18 March 2013

Selecţionerul reprezentativei Ungariei, Egervari Sandor, consideră că meciul cu România este unul de 6 puncte. Acesta laudă jucătorii chemaţi de Victor Piţurcă şi spune că întotdeauna România a avut o naţională puternică.

...despre partida cu România: "E un meci foarte important cel cu România, un derbi, se întîlnesc două ţări vecine, iar rivalitatea fotbalistică este tradiţională. Pot spune că este un joc de şase puncte"

...despre lotul pe care Victor Piţurcă îl are la dispoziţie: "Ca şi noi, echipa României este în construcţie, are o generaţie bună. Un bun exemplu despre forţa jucătorilor români a fost oferit de Steaua, care a obţinut rezultate bune în cupele europene. Au apărut totodată şi o serie de jucători tineri foarte buni, precum Torje şi Grozav. Sînt încrezător că putem specula punctele slabe ale adversarilor, chiar dacă nu sunt foarte multe, şi trebuie totodată să stăm bine şi în apărare."

...despre Adrian Mutu: "Eu sunt optimist. Mutu este un jucător de mare valoare, dar sper să-l neutralizăm. Oricum, România dispune de mai mulţi jucători buni, nu ne vom concentra doar pe Mutu", a spus antrenorul naţionalei Ungariei, potrivit cotidianului Nemzeti Sport citat de Mediafax.

Ungaria - România este vineri, de la ora 21:30, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

9 jucători de la Steaua au fost chemaţi de Victor Piţurcă la naţională

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.