Campionate

VIDEO Coridă cu Beckham » Englezul a sărit la bătaie în finalul meciului St. Etienne - PSG 2-2!

+2 Foto
Beckham nu l-a menajat nici pe arbitrul Gautier

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostului internaţional englez, 37 de ani, i-a căşunat pe colegul lui Bănel, Brandao, care mai întîi l-a călcat pe tibie pe Thiago Silva şi apoi i-a proptit lui degetul în obraz.

Lui David Beckham nu-i prieşte aerul pe "Geoffrey Guichard" din St. Etienne. Duminică seară, la 2-2 cu echipa lui Bănel Nicoliţă, mijlocaşului de la Paris S.G. i-au sărit siguranţele ca şi acum 15 ani, la Coupe du Monde. Dacă atunci, pe acelaşi stadion, fostul internaţional englez a văzut "roşu" în "optimea" cu Argentina, de data asta a scăpat, ca prin minune, nesancţionat!

VIDEO: Vezi AICI faza!

Lui Beckham i s-a urcat sîngele la cap cînd "vîrful" advers, Brandao, i-a pus crampoanele pe tibie lui Thiago Silva (72), chiar în faza din care St. Etienne a egalat la doi. "Centralul" Antony Gautier n-a reacţionat, iar la finalul meciului, Becks şi Ibrahimovici i-au cerut socoteală.

Englezul s-a înfuriat şi mai tare cînd vinovatul l-a bătut pe umăr şi i-a proptit arătătorul în obraz. Cei doi au început să se împingă şi s-ar fi încăierat sigur dacă nu interveneau prompt colegii şi arbitrul. Sancţionaţi au fost însă doar Brandao şi, de la PSG, Matuidi. Cu "galben".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.