Liga 1

VIDEO Aer pentru Ganea » U Cluj mai strînge un punct şi trece peste linia de retrogradare

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fiecare echipă a ratat cîte o mare ocazie în finalul jocului, însă egalul o avantajează pe U Cluj, care a sărit deasupra liniei retrogradării.

Ionel Ganea a venit aseară sub Tîmpa ca să dea lovitura pe un teren de pe care au plecat învinse Steaua şi FC Vaslui. Şi a reuşit pe jumătate. Nu a pierdut, chiar a făcut un meci bun şi, cu punctul smuls, a ajuns deasupra liniei care departajează echipele care rămîn de cele care nu vor mai fi în viitorul sezon în Liga 1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Meciul a fost prost şi plictisitor. În prima repriză nu s-a întîmplat nimic şi la fel a fost şi în partea secundă, pînă aproape de final. Doar ultimele 10 minute au avut viaţă. Nou-intrat la gazde, Danquah a ratat singur din 5 metri (83), fază la care asistentul Megheşan n-a ridicat, aşa cum s-ar fi impus, fanionul, evoluţia tuşierului din Tîrnăveni fiind catastrofală pe întreaga durată a jocului, în care aproape că nu a nimerit nici o decizie.

La poarta cealaltă, "şepcile roşii" ar fi putut marca la şutul lui Buleică, dar balonul a trecut la 5 centimetri de bară (88), după care, la ultima fază a meciului, şutul lui Muzac a fost scos de Muntean.

Interviu amuzant după meci cu Ionel Ganea, la Digi

- Ce le faci, Ionele, de joacă atît de bine?
- Nu le fac nimic!

- Dar în vestiar ce le zici?
- Ce să le spun?

- Care e situaţia lui Szekely?
- Pe Szekely, din păcate, l-am legitimat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.